RESİM 1

ESET NOD 32

Antivirüs ve anticasus özellikleriyle ESET NOD32 Antivirus 6, hem çevrim içi hem de çevrim dışı ortamlarda tam koruma sağlar. DEVAMINI OKU

Slide # 2

ADOBE PHOTOSHOP CC

Geliştirici: Adobe Labs Yapımcı: Adobe Tür: Photoshop Sürüm: 13.0.1 Çıkış Tarihi: 2013 DEVAMINI OKU

CİLD SAGLIGI

CİLD SAGLIGI

Güneşin ve denizin keyfini çıkaranların ciltlerini bakıma almaları gerekiyor. Sonbahara girerken yapacağınız cilt bakımı, gençliği geri getiriyor. DEVAMINI OKU

AFTER EFFECTS 6

AFTER EFFECTS CS6

Değerli ziyaretcilerimiz sitemizden dilerseniz torrent olarak indirebilirsiniz, Dilerseniz Adobenin kendi sitesinden indirebilirsiniz paylaşmış olduğum crack dosyasını kullandığınızda proğramı full olarak kullanablirsiniz DEVAMINI OKU

Slide # 5

RESİM UPLOAD

Bu sayfamızdan resimlerinizi upload edip,sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.İyi eğlenceler BLOGGER ERDAL DEVAMINI OKU

13 Kasım 2013 Çarşamba

Yaz sonrası jet bakımlar

 

Jet etkili ürünler büyük şehirlerde yaşayan dinamik yaşam tarzına sahip kadın ve erkeklerin vazgeçilmez bir yardımcısı haline geldi. 
Jet etkili ürünler büyük şehirlerde yaşayan dinamik yaşam tarzına sahip kadın ve erkeklerin vazgeçilmez bir yardımcısı haline geldi. Artık herhangi bir uygulama yaptırdığımızda beklentilerimiz hızlı cevap almak istiyoruz. Vücudumuza uygun yaptırabileceğimiz bakım önerileri şöyle: 

- El ve ayak: Vazelin ile 3 akşam boyunca streç film ile 3 saat boyunca kapatarak ve sonrasında banyoda ayakları törpülemek belirgin bir yumuşama ve olası nasırlaşmaları engelleme de oldukça etkili olur.   

- Diz ve dirsek: Diz ve dirseklerdeki koyulaşmaları engellemek ve rengini açmak için limon suyunu sürüp 1 saat sonrasında üreli bir krem kullanabilirsiniz.   

- Bacak: Bacak yanlarında ve kalçada yeni başlamış görünümde olan portakal kabuğu görüntüsü için banyoda hafif bir keseden sonra yapılabilecek kafeinli bir krem/jel eşliğinde, aşağıdan yukarı yapılan el masajı, 1 hafta boyunca uygulandığında,  fotoğraflarda dahi belirgin bir düzelmeyi beraberinde getirebilir. Radyofrekans ve lenf drenajının kombine uygulandığı yöntemler 1-2 seans da dahi daha etkili ve hızlı bir sonuç sağlayabilecektir.  

- Oksijen terapisi: İğnesiz-basınçlı oksijen enjeksiyon benzeri uygulama sırasında özellikle alın, göz çevresi ve dudak kenarlarında kas hareketlerine bağlı olarak meydana gelmiş çizgi ve kırışıklıklar onarılır. Aynı zamanda ürünlerin içeriklerinde yer alan ‘kollajen, antioksidan ürünlerin etkisi ile cilt sıkılaşması sağlanır ve  kan dolaşımı hızlandırılır.   

- Aydınlatma lazeri: Cildin renginin soluk olduğu ve hafif ton farklılıklarının oluşmuş olduğu kişilerde Q anahtarlı Nd:YAG Lazer türü ile deri tonunun bir derece açılaçılabilir, derideki tüylerin de renginin açılarak tüylerin güvenli bir şekilde seyrekleştirilebilmesi sağlanabilir. 

- Parlaklık: Deri kuruluğuna sahip olanlar güneşten koruyucularının altına saf C vitamini damlalar, deri üzerinde fazla bir ağırlık ve tıkayıcılık oluşturmadan derinin kendi doğal nem faktörlerini oluşturabilmesine olanak sağlar. 

Dr. Ömür Tekeli / Dermatoloji Uzmanı omurtekeli@m-onep.com

0 yorum:

Yorum Gönder

alexa