RESİM 1

ESET NOD 32

Antivirüs ve anticasus özellikleriyle ESET NOD32 Antivirus 6, hem çevrim içi hem de çevrim dışı ortamlarda tam koruma sağlar. DEVAMINI OKU

Slide # 2

ADOBE PHOTOSHOP CC

Geliştirici: Adobe Labs Yapımcı: Adobe Tür: Photoshop Sürüm: 13.0.1 Çıkış Tarihi: 2013 DEVAMINI OKU

CİLD SAGLIGI

CİLD SAGLIGI

Güneşin ve denizin keyfini çıkaranların ciltlerini bakıma almaları gerekiyor. Sonbahara girerken yapacağınız cilt bakımı, gençliği geri getiriyor. DEVAMINI OKU

AFTER EFFECTS 6

AFTER EFFECTS CS6

Değerli ziyaretcilerimiz sitemizden dilerseniz torrent olarak indirebilirsiniz, Dilerseniz Adobenin kendi sitesinden indirebilirsiniz paylaşmış olduğum crack dosyasını kullandığınızda proğramı full olarak kullanablirsiniz DEVAMINI OKU

Slide # 5

RESİM UPLOAD

Bu sayfamızdan resimlerinizi upload edip,sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.İyi eğlenceler BLOGGER ERDAL DEVAMINI OKU

1 Ağustos 2013 Perşembe

Metro UI Blogger Şablon indir.

 


Metro UI Blogger Şablon Özellikleri:

Numaralı Sayfa Gezinme: Bu sayılı sayfa işlevsellik yerleşik olan ilk tema. Bu numaraları yerine eski / yeni yazılan düğmeleri gösterir. Bu kullanıcı katılımını artırmak değil, aynı zamanda hemen çıkma oranı azaltmada yardımcı olur sadece.

Özel Üstbilgi: Bu temanın başlık çeşitleri biridir. Windows 8 gibi görünüyor ve son derece verimli Hover etkileri vardır. Tüm bir bütün, renkli başlık kesinlikle okuyucuların hayran olacaktır vardır. 

SEO Dostu: Ayrıca kesinlikle hızlı bir şekilde sizin organik trafiğini artırmak için yardımcı olacak bu şablonu bir SEO Plugin, yüklü. Rağmen, eklenti ÜCRETSİZ değil, ama MyBloggerLab.com tarafından desteklenmektedir. Bu nedenle, yalnızca bu tema için ücretsizdir.

Özellikli Resim ALANI: kullanıcılarımızın çoğu her zaman kaymak kendi blogu yavaşlar yakınıyor. Göz önüne aldığımızda, biz bir seçme resim alanı yerine sürgü eklediğiniz tutulması. Sadece ana sayfasında görünür.
Diğer Özellikler: WordPress Bak, Web 2.0, Magazin Stil, Yeşil ve hafif turuncu renk düzeni, dişli yorum sistemi ve çok daha fazlası.

Başlık LOGO Özelleştirme nasıl?

İlk bir görüntü Logo oluşturmak 118px genişlik ve 62px yükseklik Picasa Web albüm veya tercih ettiğiniz blogger hosting aracılığıyla yükleyin. Şimdi Logo özelleştirmek için, önce Blogger.com >> sitenize >> Şablon >> HTML Düzenle >> Devam oturum var. Aşağıdaki Görüntü adresini aramak ve logosu imajını URL ile değiştirin.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYEfWAYet4oEMFvFQ-RuQKQRaPWIEU8-AqdW4Id2YfndzRf0GMkWhfwGikYcrFRvsw1fyIgAV3r7riUtCViVFIF5o7mMzJzeFuQwcoBuPG3MKJRSh9JzCN-YNUK5Ix92RLaNG4DbPbZsM/s1600/metro.png
Navigasyon Menüler Özelleştirme Nasıl:

>> HTML Düzenle >> Devam Blogger.com >> Şablon Git. Şimdi şablon kodlama aşağıdaki arayın. Değiştirin bulduktan sonra # . URL'lerinizin ve şablonu kaydedin Başlık Navigasyon:


<- Kafa Nav ->
<a class = 'mm_home' href = ' # '> Ana Sayfa </ a> 
<a class = 'mm_wishlist' href = ' # 'id =' listesine-toplam '> İstek Listesi < / a> 
<a class = 'mm_account' href = ' # '> Hesabım </ a> 
<a class = 'mm_checkout' href = ' # '> Ödeme </ a> <a class = 'mm_account' href = ' # '> Hesabım </ a>

Ana Navigasyon Menüsü:
<ul id='nav'> 
<li class='level0 ilk homelink'> <a href = ' # '> <span> Ana Sayfa </ span> </ a> </ li> 
<li class = 'level0 ilk HomeLink '> <a href =' # '> <span> Masaüstü </ span> </ a> </ li> 
<li class='level0 ilk homelink'> <a href = ' # '> <span> Dizüstü bilgisayarlar </ span> </ a> </ li> 
</ ul>
Tasarımcının Danışma itibaren:

Bu Tema görünümlü açısından gerçekten sevimli ve dikkatimizi çeken keskin renk düzeni vardır. Umarım bu tema bazı ekstra SEO pozlama ve daha kullanıcı katılımını kazanmak için yardımcı olacaktır. Aşağıdaki görüş ve önerilerinizi bırakmak çekinmeyin.



0 yorum:

Yorum Gönder

alexa