RESİM 1

ESET NOD 32

Antivirüs ve anticasus özellikleriyle ESET NOD32 Antivirus 6, hem çevrim içi hem de çevrim dışı ortamlarda tam koruma sağlar. DEVAMINI OKU

Slide # 2

ADOBE PHOTOSHOP CC

Geliştirici: Adobe Labs Yapımcı: Adobe Tür: Photoshop Sürüm: 13.0.1 Çıkış Tarihi: 2013 DEVAMINI OKU

CİLD SAGLIGI

CİLD SAGLIGI

Güneşin ve denizin keyfini çıkaranların ciltlerini bakıma almaları gerekiyor. Sonbahara girerken yapacağınız cilt bakımı, gençliği geri getiriyor. DEVAMINI OKU

AFTER EFFECTS 6

AFTER EFFECTS CS6

Değerli ziyaretcilerimiz sitemizden dilerseniz torrent olarak indirebilirsiniz, Dilerseniz Adobenin kendi sitesinden indirebilirsiniz paylaşmış olduğum crack dosyasını kullandığınızda proğramı full olarak kullanablirsiniz DEVAMINI OKU

Slide # 5

RESİM UPLOAD

Bu sayfamızdan resimlerinizi upload edip,sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.İyi eğlenceler BLOGGER ERDAL DEVAMINI OKU

1 Ağustos 2013 Perşembe

Al-Islamic Blogger Template

  Al-Islamic Blogger Template

Al-İslam Hazreti Muhammet sav Allah'ın son peygamber olduğuna inanan tüm Müslüman topluma adanmış tamamen dini blogger şablon. Bu şablonu oluştururken, biz her durumda yanıltmak kimseyi o kadar iyi ve dini renkler ve resimler kullanmak için elimizden geleni çalıştı. Bu tema kısmen duyarlı ve Google Chrome, Firefox ve hatta Internet Explorer gibi tüm önemli tarayıcılarda oldukça iyi çalışıyor. Bu şablon İslam ve dini web siteleri için idealdir.


Al-İslam Blogger Şablon Özellikleri: 

Nivo Image Slider: Seçkin içerik sürgü artık bir web sitesinin temel unsuru olarak kabul edilmektedir. Akılda, bu tema iyi bir Nivo Resim kaymak eklediğiniz tutulması. Bu kaymak son derece hafif ve neredeyse blog herhangi bir yavaşlık neden olur.

İslam Blogger Şablon: blogger temaları dev koleksiyonu çok ekibimiz özellikle din ciro edilen aşk bu Müslümanlar için İslami tema geniş bir koleksiyon oluşturmak için karar verdi bu gerçeği göz önüne alındığında oldukça birkaç İslami temalar vardır. 

Hafif Sosyal Paylaş:  Bu tema, biz de mütevazı sosyal paylaşım seçenekleri ekledik. Bu zarif değil, ama içerik büyük küme ile güzel görünüyor yok.

Menüyü Çok bırakın: Ayrıca bu tema menü aşağı Çok damla dahil. Daha fazla esneklik sağlamak için, biz herhangi bir jQuery dosya kullanmamışlardır. Aslında, her şey CSS çalışır.

SEO Dostu: Bu tema arama motorları için kesinlikle harika. Bu tema en yüksek arama motoru optimizasyonu puan var. Bu şablonun hızı Google Hız anlayışlar göre 100 üzerinden 92 olduğunu. 
Diğer Özellikler: Magazine Stil, kahverengi renk düzeni, dişli yorum sistemi, üç sütun altbilgi, Timeline Stil Şablon, 2 sütun şablon ve çok daha fazlası

0 yorum:

Yorum Gönder

alexa