RESİM 1

ESET NOD 32

Antivirüs ve anticasus özellikleriyle ESET NOD32 Antivirus 6, hem çevrim içi hem de çevrim dışı ortamlarda tam koruma sağlar. DEVAMINI OKU

Slide # 2

ADOBE PHOTOSHOP CC

Geliştirici: Adobe Labs Yapımcı: Adobe Tür: Photoshop Sürüm: 13.0.1 Çıkış Tarihi: 2013 DEVAMINI OKU

CİLD SAGLIGI

CİLD SAGLIGI

Güneşin ve denizin keyfini çıkaranların ciltlerini bakıma almaları gerekiyor. Sonbahara girerken yapacağınız cilt bakımı, gençliği geri getiriyor. DEVAMINI OKU

AFTER EFFECTS 6

AFTER EFFECTS CS6

Değerli ziyaretcilerimiz sitemizden dilerseniz torrent olarak indirebilirsiniz, Dilerseniz Adobenin kendi sitesinden indirebilirsiniz paylaşmış olduğum crack dosyasını kullandığınızda proğramı full olarak kullanablirsiniz DEVAMINI OKU

Slide # 5

RESİM UPLOAD

Bu sayfamızdan resimlerinizi upload edip,sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.İyi eğlenceler BLOGGER ERDAL DEVAMINI OKU

1 Ağustos 2013 Perşembe

Yaratıcı Galeri Blogger Şablon

 

Yaratıcı Galeri Blogger Şablon Özellikleri:

Büyük Boy Navigasyon Menüsü:  Okurlarımızın çoğu bize bir büyük boy menü çubuğu dahil etmek istedi. Aklınızda tutun, bu tema iyi bir navigasyon menüsü ekledik. Kullanıcılar kolaylıkla sitenizde gezinmek böylece sadece başlık altında görünür. 

Büyük Küçük İlgili Yayınlar:   Ayrıca büyük boyutlu küçük ile ilgili mesajlar gadget ekledik. Bu hemen çıkma oranı azaltmada size yardımcı olacak ve kullanıcı katılımını artırmak olacaktır. 

SEO Dostu: Daha önceki temalar gibi, biz de bu şablon bir SEO eklentisi ekledik. Bu eklenti SEO puan artırmada size yardımcı olacaktır. Zaten on-sayfa SEO için optimize edilmiş, bu yüzden manuel olarak yapmaya gerek yoktur.

Portföy Tema: Bu tema Galeri, portföy ve görüntü barındırma web siteleri için idealdir Daha önce de söylediğimiz gibi. Biz kullanıcılar tasarım hayran olacaktır eminiz. İki sütun Resim galerisi bulunmaktadır. 
Menü özelleştirme nasıl?

>> HTML Düzenle >> Devam Blogger.com >> Şablon Git. Şimdi şablon kodlama aşağıdaki arayın. Bulduktan sonra değiştirin # URL'lerinizin ve şablonu kaydedin.
<ul class='right'> 
<li> <a href = ' # '> Ana Sayfa </ a> </ li> 
<li> <a href = ' # '> Blog </ a> </ li> 
<li > <a href = ' # '> Portföy </ a> </ li> 
<li> <a href = ' # '> Galeri </ a> </ li> 
<li> <a href = ' # '> Duvar Kağıtları </ a> </ li> 
<li> <a href = ' # '> İlham </ a> </ li> 
<li> <a href = ' # '> Röportajlar </ a> </ li> 
</ ul>
Tasarımcının Masası Gönderen:

Bu tema galeri, portföy ve multimedya web siteleri için son derece kullanışlı. Biz sitenizin hiperaktif tutar, böylece daha az jQuery dosyaları kullanmaya çalıştık. Bu tema hızı inanılmaz hızlı ve yüklemek için saniyeden daha kısa sürer. Aşağıda olumlu eleştiriler bırakmak çekinmeyin.



0 yorum:

Yorum Gönder

alexa