RESİM 1

ESET NOD 32

Antivirüs ve anticasus özellikleriyle ESET NOD32 Antivirus 6, hem çevrim içi hem de çevrim dışı ortamlarda tam koruma sağlar. DEVAMINI OKU

Slide # 2

ADOBE PHOTOSHOP CC

Geliştirici: Adobe Labs Yapımcı: Adobe Tür: Photoshop Sürüm: 13.0.1 Çıkış Tarihi: 2013 DEVAMINI OKU

CİLD SAGLIGI

CİLD SAGLIGI

Güneşin ve denizin keyfini çıkaranların ciltlerini bakıma almaları gerekiyor. Sonbahara girerken yapacağınız cilt bakımı, gençliği geri getiriyor. DEVAMINI OKU

AFTER EFFECTS 6

AFTER EFFECTS CS6

Değerli ziyaretcilerimiz sitemizden dilerseniz torrent olarak indirebilirsiniz, Dilerseniz Adobenin kendi sitesinden indirebilirsiniz paylaşmış olduğum crack dosyasını kullandığınızda proğramı full olarak kullanablirsiniz DEVAMINI OKU

Slide # 5

RESİM UPLOAD

Bu sayfamızdan resimlerinizi upload edip,sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.İyi eğlenceler BLOGGER ERDAL DEVAMINI OKU

1 Ağustos 2013 Perşembe

Yeni Magazine Blogger Template 

News Magazine Blogger Template

Haber Dergisi Blogger Platformu için giderek yeni bir duyarlı Şablonu. Olsa da, bu şablonu web sitesinin herhangi bir şekil almaya yeteneğine sahiptir, ama Teknoloji gibi Niş blog, Haber bülteni, becerikli, Telekom için idealdir. Bu Tema anlamıyla ziyaretçilerin gözünde kıvılcım üreten bir şık bir dokunuş vardır. Bu Seçme Etiketler, açılan menü, özel kenar çubuğu, ilgili mesajlar ve çok daha fazlası gibi özel seçenekleri ile dolu reçel. Haber Dergisi nedeniyle belirgin renk düzeni, muhteşem görünüyor. Boş bir kombinasyonu ile turuncu renk mükemmel bir dokunuş verir.



Haber Dergisi Blogger Şablon Temel Özellikler:

Menü açılır: Bırak çıkışlar menüler her web sitesinin temel bir ihtiyaç haline gelmiştir. Akılda, biz navigasyon de bu tema açılan menüden eklediğiniz tutulması.

Özel Popüler Mesaj: Ayrıca web sitenizde popüler olan tüm bu makaleleri gösterecek özel bir popüler Mesajları Widget ekledik. Bu Hemen çıkma oranı iyileştirmede yardımcı olur.

Otomatik Thumb ile daha fazla Düğmesi okuyun: Biz de daha fazla bilgi düğmesini Senaryoyu okuduğumda otomatik dahil ettik, bu yüzden manuel Geçiş mola düğmeleri eklemek için gerek yoktur. Ayrıca, "Continue Reading" butonu son derece şık.

Özellikli İçerik Alanı:   Biz ilk kez görkemli bir Widget ekledi çünkü bu yeni özelliği türlerinden birisidir. Bu Widget Etiketler rağmen Mesajlar getirir ve, özellikli içerik alanında görüntüler. Bu da farklı ve belirgin şekilde içerik düzenlenmesine yardımcı olur.
Diğer Özellikler: WordPress Bak, Web 2.0, Magazin Stil, Sabit Genişlik, beyaz ve koyu mavi renk düzeni, dişli yorum sistemi, özel dişli yorum sistemi ve çok daha fazlası.

Açılır Menü Özelleştirme nasıl?

>> HTML Düzenle >> Devam Blogger.com >> Şablon Git. Şimdi şablon kodlama aşağıdaki arayın. Değiştirin bulduktan sonra  #  URL'lerinizin ve şablonu kaydedin. Navigasyon # 1:


<div class='main-navigation'>
<nav id='navigation'>
<ul class='menu' id='menu-pages'>
<li> <a href = ' # '> Genel Ayarlar </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Styling </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Tekil Mesaj </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Reklam Yönetimi </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Sosyal </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Yazı Tipleri </ a> </ li>
</ ul>
</ nav>
</ div>
Navigasyon # 2:
<- Navigasyon ->
<div class='secondary-navigation'>
<nav id='navigation'>
<ul class='menu' id='menu-main-navigation'>
<li> <a href = ' # '> Ana Sayfa </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Teknoloji </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Son Dakika Haberleri </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> ABD </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Dünya Haberleri </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Seçenekler Paneli </ a>
<ul class='sub-menu'>
<li> <a href = ' # '> Genel Ayarlar </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Styling Seçenekler </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Tekil Mesaj </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Font Ayarları </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Sosyal Düğmeler </ a> </ li>
<li> <a href = ' # '> Reklam Yönetimi </ a> </ li>
</ ul>
</ li>
<li> <a href = ' # '> Shortcodes </ a> </ li>
</ ul> </ nav>
</ div>
<- Navigasyon bitiyor ->
Seçme Etiket Alanı özelleştirme nasıl?

>> Sadece sonrası vücut üzerinde Blogger >> Düzen gidin Etiketler yoluyla mesajları eklemek için üç düğme "Gadget Ekle" olacaktır. Sadece seçin ve listeden HTML / JavaScript Ekle açın. Şimdi HTML Metin kutusuna aşağıdaki kodlama yapıştırın. "Değiştir Templateism da herhangi bir etiket ile ".

<script type='text/javascript'> var numposts = 1; var showpostthumbnails = true; var displaymore = false; var displayseparator = false; var showcommentnum = false; var showpostdate = false; var showpostsummary = true; var NUMCHARS = 60; </ script>

<Komut dosyası türü = "text / javascript"

<div class="readMores">
<a href="#"> </ a> Devamı
</ Div>
Tasarımcının Masası Gönderen:

Umarım bu Tema endişeyle bazı harika özellikleri ile inşa bir tema bekliyorlardı blogcular çok yardımcı olacaktır. Bu Teknoloji, Multimedya, ve Dergi gibi web sitesi her türlü iltifat olur. Aşağıdaki görüş ve önerilerinizi bırakmak çekinmeyin.

0 yorum:

Yorum Gönder

alexa