RESİM 1

ESET NOD 32

Antivirüs ve anticasus özellikleriyle ESET NOD32 Antivirus 6, hem çevrim içi hem de çevrim dışı ortamlarda tam koruma sağlar. DEVAMINI OKU

Slide # 2

ADOBE PHOTOSHOP CC

Geliştirici: Adobe Labs Yapımcı: Adobe Tür: Photoshop Sürüm: 13.0.1 Çıkış Tarihi: 2013 DEVAMINI OKU

CİLD SAGLIGI

CİLD SAGLIGI

Güneşin ve denizin keyfini çıkaranların ciltlerini bakıma almaları gerekiyor. Sonbahara girerken yapacağınız cilt bakımı, gençliği geri getiriyor. DEVAMINI OKU

AFTER EFFECTS 6

AFTER EFFECTS CS6

Değerli ziyaretcilerimiz sitemizden dilerseniz torrent olarak indirebilirsiniz, Dilerseniz Adobenin kendi sitesinden indirebilirsiniz paylaşmış olduğum crack dosyasını kullandığınızda proğramı full olarak kullanablirsiniz DEVAMINI OKU

Slide # 5

RESİM UPLOAD

Bu sayfamızdan resimlerinizi upload edip,sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.İyi eğlenceler BLOGGER ERDAL DEVAMINI OKU

1 Ağustos 2013 Perşembe

Twitter Blogger Template indir
  Twitter Blogger Template

Twitter Blogger Şablon dünyanın ilk mikro blog sitesi Twitter.com dan esinlenmiştir. Olsa da, bu tema Twitter.com bir kopyası değil ama yine de sağlam bir sosyal ağ web sitesi haline Blogger blogunuza dönüştürmek istiyorsunuz bir dokunuş vardır. Açık mavi ve yerin renk kombinasyonu bir şık bir dokunuş verir. Yılından bu yana, bu tema Twitter dan esinlenmiştir. Bu nedenle, biz de twitter Tweet düğmesi eklenmiş. Bu Tema diğer şablonlardan çarpıcı kılan son derece verimli ve ayık. It has bazı yerleşik Numaralı sayfa gezinti, yüzen başlık, ve çok daha fazlası gibi olağanüstü özellikler.

Twitter Blogger Şablon Özellikleri:

Yüzer Başlık Bar: Bir Küçük LOGO, Navigasyon menüsü ve bir arama çubuğu oluşan bir zarif ve şık siyah kayan başlık bar bulunmaktadır. Sayfa aşağı yukarı veya zaman bu ekran boyunca yüzer.

Numaralı Sayfa Navigasyon: otomatik olarak Eski / Yeni yazılan düğmeleri geçersiz kılar bu tema sayısı sayfa gezinti eklentisi yüklü. Bu hemen çıkma oranı azaltır ve kullanıcı katılımını artırır.

SEO Dostu: Ayrıca kesinlikle hızlı bir şekilde sizin organik trafiğini artırmak için yardımcı olacak bu şablonu bir SEO Plugin, yüklü. Rağmen, eklenti ÜCRETSİZ değil, ama MyBloggerLab.com tarafından desteklenmektedir. Bu nedenle, yalnızca bu tema için ücretsizdir.

Özel CSS3 Etiket: birkaç önemli özellikleri arasında, biz de elbette bazı ekstra dikkatini çekecektir bu tema muhteşem bir CSS3 Etiket bulutu ekledik. 
Diğer Özellikler: Twitter Bak, Web 2.0, Magazin Stil, açık mavi ve siyah renk düzeni, dişli yorum sistemi ve çok daha fazlası.

Yüzer Menü özelleştirme nasıl?

>> HTML Düzenle >> Devam Blogger.com >> Şablon Git. Şimdi şablon kodlama aşağıdaki arayın. Bulduktan sonra bu URL'leri # değiştirin ve şablonu kaydedin.
--------------------------------------------------------------
<ul class='art-hmenu'> 
<li> <a class='active' href='#' title='Home'> Ana Sayfa </ a> </ li> 
<li> <a href = '#' Tema Hakkında> 'teması Hakkında' title = </ a> </ li> 
<li> <a href='#' title='Buy Theme'> satın Tema </ a> </ li> 
<li> < a href = '#' title = 'Eklentiler'> Eklentiler </ a> </ li> 
<li> <a href='#' title='Help'> Yardım </ a> </ li> 
<li> < a href = '#' title = 'İletişim'> İletişim </ a> </ li> 
</ ul>
--------------------------------------------------------------
Tasarımcının Masası Gönderen: 

Biz bu tema ziyaretçilerinizin bazı ekstra dikkat kazanmada size yardımcı olacağını umuyoruz. Bu Tema yeterli hala bu özü Twitter bir karbon kopyası değil. Bu şablon Bu SEO ve kullanıcı memnuniyeti için gerçekten görkemli 100 Google Page Speed ​​puanı 95 dışında sahip blog teknolojisi gibi niş, multimedya, eğlence, dergi, vb için idealdir. Aşağıdaki görüş ve önerilerinizi bırakmak çekinmeyin.

0 yorum:

Yorum Gönder

alexa